Marduy Un, 2010 yılında Mardin
Organize Sanayi Bölgesi’nde 25.000 m² alan üzerine buğday unu üretimini yapmak
üzere kurulmuş ve üretim yapmaya başlamıştır. Günlük buğday unu kapasitesi 250
Ton olan Marduy Un Fabrikası 50 Kg.’lık ve 30 Kg.’lık kepek çuvalları ile satış
yapmaktadır.
Hasat zamanında Toprak Mahsülleri
Ofisi (TMO), çiftçi ve esnaftan yüklü miktarda Buğday satın almakta aynı
zamanda Rusya, Kazakistan, Brezilya ve Amerika gibi dünyanın çeşitli ülkerinden
buğday ithalatı yapmaktadır.
Üretiminin büyük çoğunluğunu Irak
bölgesine ihraç etmekte olup, bu bölge bir çok bayisi bulunmaktadır. Alınan
buğday ve üretilen un ile en son teknoloji ve geniş üretim kapasitesine sahip
cihazlarla laboratuvarda deneyimli mühendisler tarafından uluslararası
standartlara uygun biçimde analiz edilmekte “Kaliteli ve Hijyen” kurallarına
mutlak suretle üretim yapılmaktadır.
Endüstriyel ürünler piyasasındaki
pazar hakimiyetini artık paket ürünlerde de sağlamak isteyen Marduy Un
Fabrikası, ürün çeşitliliği ile de ön plana çıkmaktadır. Türkiye’nin seçkin
restoranları ve geniş bayi ağına un imal eden fabrika olarak birinci tercih
sebebi olması, firmamızın en büyük gurur kaynağıdır.